News & infos

Ontdek hier de laatste nieuwsjes over het  Auto Moto Salon 2014 !

Job on Wheels

1 december 2013

Job on Wheels

Ben je een fervente auto- of motorliefhebber, die systematisch elk jaar het Salon komt bezoeken? Dan moet u zeker even verder lezen. Want de sector is continu op zoek naar gekwalificeerde en gemotiveerde mensen. Er staan heel wat vacatures in de sector open, dus waarom zou je van je passie niet je job maken ?

FEBIAC wil op het Salon, met de stand “Toekomst op Wielen” in paleis 5, de jobopportuniteiten in de sector eens in de bloemetjes zetten. Op een stand van 840 m2 kan je alles te weten komen over opleidingen, beroepen en jobperspectieven in de auto- en motorsector.

Bovendien vind dit jaar een deel van de “Euroskills”-wedstrijd plaats op het Autosalon. Euroskills Lille 2014 en Worldskills Sao Paulo 2015 zijn zowat de Olympische spelen van de technische beroepen en ambachten. Op de stand van Toekomst op Wielen, zullen 100 Belgische studenten het tegen elkaar opnemen in een competitie voor de beste autotechnicus. Tijdens de volledige duur van het Salon, kan je studenten ijverig zien sleutelen aan een reeks examenauto’s. 

Toekomst op Wielen wordt opgebouwd in samenwerking met verschillende partners uit de sector, waaronder Educam - het kennis- en opleidingscentrum van de autosector en aanverwante sectoren.

Kom op deze stand ook zeker onze “Art Car” bewonderen !

> Foto's 2014

Terug naar de nieuwslijst