News & infos

Ontdek hier de laatste nieuwsjes over het  Auto Moto Salon 2014 !

De 92ste editie van het Auto Moto Salon

16 oktober 2013

De 92ste editie van het Auto Moto Salon

FEBIAC bereidt zich volop voor op de 92ste editie van het Auto Moto Salon. Van 16 tot 26 januari 2014 toveren we de Heizelpaleizen weer om tot de grootste showroom van het land. Want op net geen 100.000 m2 zullen quasi alle auto- en motomerken vertegenwoordigd zijn met al het moois dat ze te bieden hebben.

Bent u op zoek naar een nieuw gemotoriseerd vervoermiddel of een accessoire? Dan bent u op het Salon zeker aan het juiste adres. Tijdens het Auto Moto Salon kan u op één locatie, bij maar liefst 180 exposanten, uw keuze maken uit meer dan 1.000 geëxposeerde voertuigen. Informanten staan ter beschikking op elke stand om u met raad en daad in uw zoektocht bij te staan. Januari is in ieder geval ook dé maand om een gunstige aankoop te doen. De verschillende merken beconcurreren elkaar met de nieuwste modellen, de beste prijzen, de compleetste uitrustingsniveau ’s en de interessantste optionele packs.

Voor de doorwinterde auto- en motorliefhebbers, hebben we ook weer heel wat in petto! In paleis 12 kunnen jullie alweer watertanden voor een bijzondere verzameling prestigieuze droomwagens. Daarnaast hebben we de premières, prototypes en concept cars, die jaarlijks op de nodige belangstelling kunnen rekenen van menig journalist en fervent autokenner. Nieuw dit jaar zijn de “Belgian Racing Champions” in paleis 1 : een markante tentoonstelling van uitdagende sportauto’s en –moto’s, waarvan je enkel de knetterende motoren niet zal kunnen horen.

Ben je niet zo’n auto- of motofreak, maar moet je iemand bijstaan in zijn passie of ben je gewoon op zoek naar een leuke daguitstap met je vrienden, collega’s, partner en/of de kids ? Dat kan, want het Salon is beslist een aanrader voor iedereen. Naast al dat glimmend moois, kun je op het Salon immers rekenen op heel wat animatie: 

  • Vergaap je aan een verzameling sportieve auto’s en moto’s in de “Belgian Racing Champions-tentoonstelling”;
  • Stel je zenuwen op de proef tijdens de spannende motostuntshows ;
  • Droom weg in paleis 12 bij al die beeldschone prestigewagens;
  • Bekijk de leukste internationale auto- en motocommercials tijdens “I love Pub”
  • Stay connected in the Social Connected Zone;
  • Doe een testrit met een elektrische of hybride wagen op de outdoor testpiste ;
  • Leer alles over schone wagens bij “Cleaner Mobility” ;
  • Doe mee aan tal van leuke animaties en wedstrijden, georganiseerd door onze exposanten en mediapartners;
  • Laat zoon- of dochterlief zich amuseren in de kinderopvang. Mini-auto’s, springkastelen en spelconsoles kunnen de meeste deugnieten probleemloos overhalen ;
  • En voor de heren (sorry dames): bewonder het vrouwelijk schoon naast al dit blinkend metaal…

Nog niet overtuigd? Neem in december dan zeker nog eens een kijkje op onze website – die in een nieuw kleedje wordt gestoken - of wordt snel fan van onze Facebook pagina. Zo blijf je op de hoogte van wat er allemaal te beleven zal zijn op het komende Auto Moto Salon.

We hopen echt jullie allemaal te mogen verwelkomen!

> Foto's 2014

Terug naar de nieuwslijst