News & infos

Ontdek hier de laatste nieuwsjes over het  Auto Moto Van Salon 2015 !

Gratis tickets voor het Auto Moto Salon 2015

1 december 2014

Gratis tickets voor het Auto Moto Salon 2015

We krijgen zeer vaak telefoontjes en mailtjes met de vraag of we gratis tickets weggeven voor het Salon. FEBIAC zelf deelt geen gratis tickets uit, gezien wij als vzw het Salon organiseren voor onze leden (de merken) en met de tickets van het Salon de werking van de FEBIAC en de organisatie van het daaropvolgende Salon kunnen blijven garanderen.

Toch willen we jullie enkele tips geven om aan gratis tickets te geraken* :

- Spring snel even binnen in de krantenwinkel, want in de januari-editie van Autogids en Autowereld (ze verschijnen eind december) kan je een gratis ticket terugvinden voor de nocturne van maandag 19 januari 2015**.

- Sta je op het punt een nieuwe wagen te kopen ? Ga dan langs bij je autoverdeler. De kans is groot dat hij je enkele gratis tickets zal schenken om de verschillende modellen op het Salon te bekijken.

- Wordt fan van onze Facebook pagina en/of volg ons op Twitter en je krijgt verschillende kansen om gratis Salontickets te winnen.

- Op de websites en via de newsletters van de meeste van onze mediapartners worden in de maanden december en januari vaak wedstrijden georganiseerd waarbij je tickets voor het Salon kan winnen*.

En mocht je niet aan gratis kaarten geraken, kan je nog altijd je tickets online bestellen via onze e-shop, dan hoef je alvast niet in de file te gaan staan aan de kassa.

* FEBIAC is niet verantwoordelijk voor de acties van de partners. Voor de juiste voorwaarden, gelieve de website van de desbetreffende partner te consulteren.

** Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Terug naar de nieuwslijst