Niet te missen

Wij vergeten uw kinderen niet!

Van zaterdag 18/01/2014 tot zondag 26/01/2014

Wij vergeten uw kinderen niet!

Ook voor de allerkleinsten is het Salon een fantastische ervaring, want FEBIAC voorziet een opvangdienst voor kleine deugnieten. De opvang bevindt zich in de Astridhal en is open in het weekend van 10u tot 18u30u, maar ook op woensdag 22 januari van 14u tot 18u30.

Kinderen van 3 tot 10 jaar worden op vertoon van hun ingangsticket warm onthaald door onze medewerkers. Ze kunnen gezellig TV kijken, mooie tekeningen maken, zich laten grimeren, enz. Er zijn bovendien diverse leuke en veilige speelhoekjes aangeboden door onze sponsor HAAGELAND !

Er worden geen maaltijden voorzien - enkel water, sapjes en yoghurt worden aangeboden. We vragen u echter vriendelijk om het verblijf van uw kinderen in de opvang tot 2 uur te beperken

Als u uw kinderen meeneemt naar het Salon, breng dan eerst een bezoekje aan de Child Focus-stand. Ook die bevindt zich in de Astridhal, net naast de kinderopvang. De vrijwilligers van Child Focus overhandigen u graag een identificatiearmbandje voor uw kinderen en geven u enkele tips mee om te vermijden dat ze verloren lopen in de massa. Zo geniet u met een gerust hart en in alle veiligheid van het Salon.

 

     

Terug naar de lijst met niet te missen events