Niet te missen

De e-card : ingenieus, praktisch en ecologisch...

Van dinsdag 14/01/2014 tot zondag 26/01/2014

De e-card : ingenieus, praktisch en ecologisch...

De e-card, een ingenieus, praktisch en ecologisch informatieverzamelingssysteem…

Geen gesleur meer met plastic tassen vol met brochures, magazines en ander documentatiemateriaal. Dankzij het e-cardsucces van de vorige jaren hebben we meerdere tonnen papier kunnen besparen! Twijfel dus niet langer en maak op het komende Salon zeker gebruik van de e-card en profiteer van zijn vele voordelen.

Wat is het?

De e-card is een systeem waarmee je op eenvoudige wijze en helemaal gratis digitale informatie kan verzamelen van verschillende deelnemende exposanten. De e-card geeft je tevens de mogelijkheid om deel te nemen aan animaties en wedstrijden en je kan er ook berichten mee posten op je sociale netwerken.

Hoe werkt het?

  • Aan de hoofdingang van het Salon (komende van parking C) ontvangt u een kaart waarin een RFID-tag is verwerkt, alsook een beknopte flyer met bijkomende informatie over het systeem.
  • Aan de belangrijkste ingangen van het Salon, maar ook in de paleisdoorgangen, kan u registratiekiosken terugvinden. Via deze kiosken kan je je kaart op eenvoudige wijze linken aan een e-mailadres of Facebook account.
  • Eens binnen op het Salon kan je met de e-card bij de verschillende deelnemende exposanten digitale informatie opvragen en/of deelnemen aan hun acties en animaties. Het volstaat om je kaart te “swipen” langs de e-card-zenders die zich op de verschillende standplaatsen bevinden.
  • Via je smartphone, tablet of computer (met internetverbinding) kan je tijdens of na je Salonbezoek de verzamelde informatie consulteren. Het volstaat om de 4-cijferige code van je e-card hier in te geven om toegang te krijgen tot al het moois dat je tijdens je bezoek verzameld hebt.

Graag roepen we jullie allemaal op om tijdens het Salon uitgebreid te “swipen” om de verdeling van papieren drukwerk tot een minimum te beperken. Op die manier dragen jullie bij aan het welzijn van onze planeet!

Wij danken jullie en al de deelnemende exposanten!

Terug naar de lijst met niet te missen events