Journalisten

Van 15 tot 25 januari 2015 wordt in Brussels Expo de 93ste “European Motor Show Brussels” georganiseerd.  Dit jaar is het de beurt aan het Salon voor Lichte Bedrijfs-, Vrijetijdsvoertuigen en Moto's.

Zowat alle auto- en motormerken die op de Belgische markt aanwezig zijn, zullen weer van de partij zijn en hun nieuwste producten uitstallen.

Het wordt, anders gezegd, opnieuw dé afspraak van het jaar voor elke journalist en liefhebber van bestelwagens, auto’s, bromfietsen, scooters en motoren.

Gelieve te noteren dat de Persconferentie van het Salon 2015 zal plaatsvinden in Het Huis van de Automobiel op 12 december om 12u12.

De Persdag vindt plaats op donderdag 15 januari 2015 van 8u tot 15uur.

Op het Salon zelf kan u de Persdienst terugvinden onderaan paleis 11 (Atomium-zijde). Journalisten en mediapartners kunnen parkeren op de “Parking Esplanade” - toegang aan de Miramarlaan, toegang paleizen via doorgang D1.


Meer informatie over het Salon en beeldmateriaal kunt u terugvinden onder de rubrieken persberichten en downloads.

Een wegbeschrijving, toegangsplan, de ligging van de pers- en andere diensten, alsook een overzicht van de aanwezige exposanten kunt u terugvinden op de bezoekerspagina's.