Reglement

 

Nieuwe link aanmelden ?

Heeft u een interessante site die op deze portal helemaal thuishoort? Laat het ons dan weten en schrijf u nu GRATIS in. Indien uw website als een interessante aanwinst beschouwd wordt, zal u weldra (*) uw url terugvinden op deze portal.

(*) Gelieve er rekening mee te houden dat in de aanloop van, en tijdens de Salonperiode (van november tot eind januari), het erg druk is bij FEBIAC en dat u misschien wat langer moet wachten voordat uw aanvraag behandeld wordt.

 

Opgelet !

Meld enkel sites aan die verband houden met de sectoren waarin FEBIAC actief is en van bedrijven die werkzaam zijn op de Belgische markt. Sites die geen verband vertonen worden NIET toegevoegd.

Uw bedrijf kan volgens de aard van haar product(en) en/of dienst(en) in één of meerdere groepen ondergebracht worden. FEBIAC mag deze groepen en subgroepen op elk moment herzien en er andere groepen aan toevoegen.

FEBIAC reserveert zich het recht om uw input te controleren en afhankelijk van haar beslissing in zijn geheel of gedeeltelijk te valideren of te weigeren. FEBIAC is op geen enkele manier verplicht om uw link op te nemen op haar sites en heeft het recht om te allen tijde en omwille van om het even welke reden uw link en gegevens te verwijderen - en dit zonder enige verwittiging.

U kan geen compensatie eisen voor vergissingen en voor url’s die niet langer bereikbaar zijn, die werden onderbroken of volgens u laattijdig op de website geplaatst werden. U bent volledig verantwoordelijk voor de legaliteit en toelaatbaarheid van het materiaal (logo's, handelsmerken, grafisch materiaal, etc.) dat u aan deze site toelevert en de webpagina’s naar waar u verwijst.

FEBIAC is niet verantwoordelijk voor de accuraatheid van uw gegevens. Met uw login en password kan u te allen tijde uw eigen gegevens aanpassen. Wanneer blijkt dat uw toegang vervallen is, kan u steeds een nieuwe aanvragen.

Wettelijke bepalingen


Belangrijk: link terug naar de portaalsite!

Aangezien de opname van uw url op deze webpagina's gratis is, vragen we u vriendelijk om naar onze website terug te linken. Voor wat hoort wat... en op die manier kunnen we ook steeds meer bezoekers naar uw site zenden!

Link naar ons met behulp van onderstaande url's !

Portaalsite NL :    http://www.salonauto.be/nl/portal/directory/
Portaalsite FR :    http://www.salonauto.be/fr/portal/directory/
Portaalsite ENG : http://www.salonauto.be/en/portal/directory/

En/of

Salonwebsite NL :    http://www.salonauto.be/nl/salon/visiteur/
Salonwebsite FR :    http://www.salonauto.be/fr/salon/visiteur/
Salonwebsite ENG : http://www.salonauto.be/en/salon/visiteur/

Alvast bedankt,


Adverteren

Wenst u te adverteren op deze of andere pagina('s), klik dan hier.