Doelstelling Portal

 
Welkom op de portaalsite van FEBIAC.

FEBIAC vzw is de Belgische automobiel- en tweewielerfederatie. Ze vertegenwoordigt de constructeurs en invoerders van de vervoermiddelen op de weg (personenwagens, bedrijfsvoertuigen, gemotoriseerde tweewielers, fietsen) en hun toeleveranciers in België; en dit op Europees, internationaal, federaal en regionaal niveau.

FEBIAC vzw werkt proactief aan een gunstig en duurzaam ondernemersklimaat voor de automobiel- en tweewielersector. Daartoe voert FEBIAC een actief beleid van promotie ten behoeve van de sector.

Dit gebeurt onder andere door het organiseren van automobiel- en tweewielersalons, maar ook door middel van deze portaalsite, waarmee we een soort van automotive directory willen opzetten. Het doel bestaat er in om url’s te verzamelen en te verstrekken over alle bedrijven/producten en diensten in de sector en dit ten bate van een ieder die daarin geïnteresseerd is.

De site moet uiteraard nog groeien en zal geleidelijk aan meer en meer interessante links bevatten. We hopen dat wij daarvoor op uw medewerking kunnen rekenen. En dit zowel voor het plaatsen van nieuwe links, als voor het consulteren van de webpagina’s.

Alvast bedankt voor uw interesse in onze site.

Het portaalsite-team