Journalisten

Van 12 tot 21 januari 2018, wordt in Brussels Expo de 96ste “Brussels Motor Show” georganiseerd. Beter gekend als het Auto/Moto Salon.

Zowat alle auto- en motormerken die op de Belgische markt aanwezig zijn, zullen weer van de partij zijn en hun nieuwste producten uitstallen. Het wordt, anders gezegd, opnieuw dé afspraak van het jaar voor elke journalist en liefhebber van auto’s, bromfietsen, scooters en motoren.

De Persdag zal plaatsvinden op woensdag 10 januari 2018 van 8u00 tot 18u00.

Op het Salon zelf kan u de Persdienst terugvinden in de Astridhal. Journalisten en mediapartners kunnen gratis parkeren op de nabijgelegen “Parking C” op vertoon van hun perskaart.

De foto’s, video's, logo's en affiches zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen enkel worden gebruikt door de redacties van de diverse media om artikels of andere journalistieke items te illustreren. Ze zijn en blijven eigendom van FEBIAC vzw.

Ze mogen in geen enkel geval aangewend worden voor commerciële doeleinden via drukwerk, elektronische of multimediale kanalen, mogen geenszins gewijzigd worden en dienen in hun totaliteit te worden aangewend.

Ze mogen niet beschikbaar gesteld worden op sites zonder het voorafgaandelijke schriftelijke akkoord van FEBIAC vzw, organisator van het Autosalon.


Mevrouw, Mijnheer,

Het accreditatieformulier staat online tot 7 januari 2018.

Om het te bereiken, klikt u op deze link : www.autosalon-press.be

Persaccreditaties worden enkel toegekend aan BEROEPSjournalisten. Gelieve uw officiële perskaart of een ander bewijs van uw professionele activiteiten als journalist, fotograaf,… klaar te houden.

Wij danken u voor uw begrip,

FEBIAC persdienst